eduact

Neden İdeal Eğitim Kurumları?

1989'dan beri Konya'da eğitim vermeye devam eden İdeal Eğitim Kurumları şu an iki binası, onlarca öğretmeni ve yüzlerce öğrencisiyle eğitim sektöründe önemli bir yer edinmeye devam ediyor.

Kaliteli eğitimi, tecrübeli öğretmenleriyle, kültür-sanat faaliyetleriyle, spor alanındaki başarılarıyla ün salan okulumuz, gelecek eğitim öğretim yıllarında da hazır bir şekilde yeni öğrencilerini beklemekte.

Misyonumuz

İdeal Eğitim Kurumları olarak Konya’nın en köklü kurumlarından biri olduğumuzu bildirmekten gurur duyarız. 1989 yılından beri Türkiye Cumhuriyeti’ne faydalı, toplum hayatına uyumlu, akademik anlamda başarılı binlerce genç yetiştirmenin haklı mutluluğu yaşamaktayız. Bütün bunların yanında sanatsal faaliyetlerimiz, kültür çalışmalarımızla çocuklarımızın sosyal yönlerini de geliştirmekteyiz. Çıkardığımız sayısız oyun, kültür gezileri, konserler, edebi çalışmalar bunlardan sadece birkaçı… Ayrıca İdeal Eğitim Kurumları olarak genç sporcularımızın eğitimine verdiğimiz destek de görmezden gelinmeyecek kadar büyüktür. Her yıl “Sporcu Bursu”yla onlarca öğrenciye eğitim imkanı sağlayan okulumuz bu alanda şehrimizde öncü konumundadır. Uzman eğitim kadrosu, tecrübeli rehberleri ve disiplinli idaresiyle 35 yıldır eğitim-öğretim yapan İdeal Eğitim Kurumları bu misyonunu gelecek yıllara taşımaya kararlı.

Vizyonumuz

İdeal Eğitim Kurumları olarak şehrimizde eğitim dünyasına yön vermeye, eğitim-öğretim alanında söz sahibi olmaya devam etmek en büyük vizyonumuzdur. Bunun yanında eğitimi teknolojiyle bütünleştirip çağın gerisinde kalmayan, akranlarından hep bir adım önde olan, topluma faydalı, sağduyulu ve başarılı bireyler yetiştirmek öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Sanata ve bilime düşkün, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, yeniliğe açık öğrencilerimizi; yine bu anlayışa sahip, alanında uzman öğretmenlerimize emanet ediyoruz. Okul-veli-öğrenci üçgenini sağlam bir şekilde kurmaya devam edeceğiz.

eduact