Pazartesi 25 Haziran 2018

Öğrencilerimize Diyabet Konulu Seminer

/ Cuma, 18 May 2018 /

Dr.Ayşe ATABEKOĞLU tarafından öğrencilerimize Diyabet ve Sağlıklı beslenme konulu bir seminer düzenlendi.Seminerde erken yaşta diyabet ve diğer hastalıkları önlemek için beslenmenin önemi hakkında öğrencilerimize bilgiler verdi.Okulumuzda uyguladığımız kahvaltı saati uygulamasının memnuniyet verici olduğunu belirten Atabekoğlu'na yaptığı bu güzel seminer için teşekkür eden Okul Müdürümüz Durmuş Ali Çetin Öğrencilerimizin sağlıklı beslenmelerinin öğrencilerimizin eğitim öğretim hayatınada olumlu etki edeceğinden okulda uyguladığımız sabah kahvaltısı,öğle yemeği ve ikindi kahvaltısının diyetisyen kontrolünde hazırladıklarını belirtti.Beslenme Dostu okul Sertifikasını bu tip uygulamalarımız sayesinde aldığımızı ve sertifikanın gerekliliklerini istisnasız yerine getirdiklerini belirterek semineri sonlandırdı.

Okunma 125 defa