10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliklerinde düzenlenen okullar arası resim yarışmasında ideal farkı

/ Pazartesi, 13 Kasım 2017 /

10 Kasım Atatürk’ü anma ekinliklerinde düzenlenen okullar arası resim yarışmasında, birincilik ve üçüncülük ödüllerini kazanan Özel İdeal Koleji öğrencilerinden;1.lik ödülünü 3/A sınıfı öğrencisi Nevanaz Yılmaz,3.lük ödülünü ise 1/A sınıfı öğrencisi Doğa Akkuş kazanmıştır.Özel İdeal Koleji Görsel Sanatlar öğretmeni Şengül Koru,”Okulumuz sanata ve sanatçıya büyük destek veren bir okuldur. Özellikle ulu önder Atatürk’ün ölüm yıldönümünde öğrencilerimizin elde etmişoldukları bu dereceler bizlere gurur veriyor. Bundan böyle de çalışmalarımız devam edecektir. Ulu önder Atatürk’ün de dediği gibi ’Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.’ “Ödüllerimizi Konya Valisi Yakup Canbolat ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek takdim etti. İdeal Koleji olarak kendilerine ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Okunma 42 defa