Kulupler

İdeal Koleji’nın eğitim anlayışı sadece dersler, sınavlar ve notlardan ibaret değildir. okulumuzda  okuyan her öğrencinin, ilgi duyduğu alanda kendisini geliştirmesi, bu doğrultuda deneyim ve beceri elde etmesi bizim için önemlidir.

İşte bu nedenle okulumuzda; sanattan spora, yabancı dillerden fen ve sosyal bilimlere, hobilerle ilgili kulüpler bulunmaktadır. Bir kulübün açılabilmesi için yeterli sayıda başvurunun yapılması gerekmektedir. Diğer yandan öğrencilerimizden gelen talepler de bizim için dikkate değerdir. Uygun görülmesi halinde yepyeni bir kulüp daha eklenebilir.

Eğitim yılı boyunca devam eden kulüp çalışmalarında öğrenciler hem ilgi duydukları alanlarda kendilerini geliştirme hem de keyifli ve renkli çalışmalara yapma fırsatını elde eder.
Kulüp çalışmalarımız; İlköğretim okullarımızın 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8.sınıfları ile İdeal Koleji 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerimize yöneliktir.